Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu

Belgegeçer : 0 226 8115130
WEB http://yalovahem.meb.k12.tr
Adres : Kazım Karabekir mh. No 3 Termal Yolu Merkez/YALOVA
VİZYON : MİSYONUMUZ Yalova Halk Eğitim Merkezi olarak; • Bilgi çağının gereklerini getirirken, kültürel değerlerimize sahip çıkmak, • Halkın eksik yönlerini görmelerini sağlamak ve bilinçlendirmek, • Halkın ihtiyaç duyduğu her alanda, eğitim-öğretim alanları hazırlamak, • Yöremiz insanının sosyal ve mesleki yönden gelişimini sağlamak, • Mesleki açıdan yetkin, toplumsal değerlere saygılı, araştırmacı, katılımcı, paylaşan ve üretken insanlar yetiştirmek, • Her gün yenilenerek çağdaş bir bakış açısıyla halka ışık tutmak, • Çağı yakalamış örnek bir eğitim kurumu olmak için VARIZ.
MİSYON : VİZYONUMUZ Yalova Halk Eğitim Merkezi olarak; • Bilgi, beceri ve teknolojiyi ileri derecede kullanabilen, • Sevginin ve bilginin paylaşıldığı, • Öğrenmenin bir ihtiyaç olarak görüldüğü, • Her gün daha iyiye ulaşmak için çaba harcandığı, • Tüm çalışanların memnuniyet içinde olduğu, • Toplumun ihtiyaçlarını, çağın gereklerine uygun karşılayan, • Bütün katılımcıların, sahip oldukları potansiyeli ortaya çıkaran, • Atatürk İlke ve İnkılaplarından vazgeçmeyen bir eğitim kurumu olmak İSTİYORUZ.
BAŞARILAR : ÖDÜLLERİMİZ Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü ve ESMO AŞ. İşbirliği ile 2004 Türkiye Geneli 8. Pebeo Ahşap, Kumaş ve Porselen Boyama Yarışması’nda “Ahşap Boyama “dalında 2.’lik ödülü. Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü ile Coats Türkiye işbirliğince düzenlenen Anchor Nakış Yarışması’nda 2005 Türkiye Mansiyon Ödülü. Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü ve ESMO AŞ. İşbirliği ile 2006 Türkiye Geneli 10. Pebeo Ahşap, Kumaş ve Porselen Boyama Yarışması’nda “Kumaş Boyama” dalında Halk Eğitim Merkezi 1. ‘lik Ödülü
Rehber Öğretmen : 1
Resim Sınıfı : 1